16 juni 2009

Multimedia message


Vi är på semester i Dalarna nu, hos svärföräldrarna. I onsdags åkte vi till Gekås, Ullared och handlade lite kläder då Liam vuxit ur nästan alla sina kläder. Vi hittade väldigt mycket så det var tur att vi hade fått våra skattepengar. :) efter Ullared åkte vi till Varberg, till svägerskan (Mickes lillasyster) där vi sov över.

På torsdagen hade Sussie avslutning i skolan och under tiden så var vi i hennes lägenhet och tog det lugnt. Under natten, efter att Micke fått vila lite, så packade vi in oss i bilen och började köra mot Dalarna. Vår resa började 01.30 och vi var framme 10.00.

Ganska dryg resa, med tanke på avståndet, men värt det. Liam får ju träffa all sin släkt som bor häruppe. :)

Dessa dagar har vi mest tagit det lugnt faktiskt. Enda gången vi har gjort något var igår. Vi åkte till Östersund och träffade Krille och Mesch, som är två f.d klasskompisar till Micke. Vi kollade även på en lägenhet där, en fyra på 92,4 kvm. Ser superfin ut, och vi tackade faktiskt ja till den.

Inflyttning är 1 september så vi stannar i Skåne ett tag till i alla fall. Östersunds Bostäder har börjat granska vår ansökan så nu väntar vi bara på besked, förhoppningsvis så blir det positivt.

Nej, hörs senare.

1 kommentar:

Innan du skriver; Har du verkligen läst inlägget?